Uluslararası Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konferansı Başladı

26.06.2014

Sakarya Üniversitesi koordinatörlüğünde düzenlenen “Uluslararası Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Konferansı (International Conference on New Horizons in Education-INTE 2014)” Fransa’nın başkenti Paris’te başladı.

The Novotel Paris Est Otel’de 25 Haziran’da başlayan INTE 2014 Konferansı’na YÖK Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve SAÜ öğretim üyelerinin yanı sıra  Türkiye ve dünyadaki tanınmış üniversitelerden yaklaşık 800 akademisyen katıldı. Açılış töreni sonrasında konferans eş zamanlı olarak sekiz ayrı salonda yürütüldü.

SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın genel koordinatörlüğünde düzenlenen konferans, 27 Haziran’a kadar devam edecek.

25/06/2014 – ST