Uluslararası Eğitim Teknolojileri Kongresi Tamamlandı

30.05.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı IETC-2015, 27-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

İstanbul Üniversitesi, AECT (Amerika Eğitim İletişimi ve Teknolojileri Derneği), TOJET (Eğitim Teknolojileri Online Türkçe Dergisi) ve Sakarya Üniversitesi ortaklığında düzenlenen konferans, SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı ve Konferans Koordinatörü Prof. Dr. Aytekin İşman’ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın sunumuyla devam eden konferansta İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ ta hazır bulundu. Yerli ve yabancı akademisyenlerin katılımıyla üç paralel oturumda gerçekleştirilen konferansta 200’ü yabancı olmak üzere, yaklaşık 250 makale sunuldu.

İnternet üzerinden canlı yayınla verilen ilk konferans olma özelliği taşıyan IETC 2015, üç gün boyunca yaklaşık 2000 kişi tarafından takip edildi. Konferans konuşmacılarının keynote ve sunum videoları taset.web.tv adresinde izlendi.