Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı Başladı

14.05.2013

Sakarya Üniversitesi tarafından koordine edilen Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı (IETC) Malezya’nın Kuala Lumpur kentinde başladı.

Bu yıl 13’ncüsü Sakarya Üniversitesi ve University of Malaya işbirliği ile 13-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında Malezya’nın Kuala Lumpur Kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı (IETC) başladı.

62 farklı ülkeden 400 bildiri başvurusunun yapıldığı 13. Uluslararası Eğitim Teknolojileri Konferansı’nfs, Sempozyum Bilim Kurulu 235 bildiriyi kabul etti.  3 gün sürecek olan konferansta, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay “Higher Education System and New Developments in Turkey”, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Quality processes in Sakarya Universiy”, University of Georgia Öğretim Üyesi Prof.Dr. J. Micheal Spector “Educational Technology Trends and Research Issues”, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Hakan Aydın ise “Trends and Issues in Open and Distance Learning” isimli sunumlarını gerçekleştirecek.

Konferansın web sitesi www.iet-c.net olup, konferans sonrasında sunumların tam metinleri elektronik kitap olarak yayınlanacaktır.

14/05/2013 – YC