ULES Bildiriler Kitabı Yayınlandı

30.09.2013

Ulusal Lisansüstü Eğitim Sempozyumu (ULES) Bildiriler Kitabı yayınlandı.

10-11 Mayıs 2013 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 6. Ulusal Lisansüstü Eğitim Sempozyumu Bildiriler Kitabı yayınlandı. Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen sempozyuma 46 farklı üniversiteden 162 araştırmacı başvurmuş ve 119 bildiri sunulmuştu.

Bildiriler arasında konusu lisans üstü eğitim olanlar arasında yayınlamaya değer bulunan 36 bildirinin yer aldığı kitabı İsmail Güleç, Özcan Akgün ve Mustafa Bayrakçı yayına hazırladı. Bildiriler Kitabı aynı zamanda Eğitim Bilimleri Enstitüsünün web sayfasında PDF olarak okuyucuların dikkatine sunuldu.

7. Ulusal Lisansüstü Eğitim Sempozyumu da 2015 yılında Sakarya Üniversite ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

30/09/2013 – YC