Türkiye (19.09.2012) : Buyurun Gelin İstediğiniz Kadroda Göreve Başlayın

19.09.2012

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya’da yayın yapan internet sitelerinin ortak canlı yayınma konuk oldu. Programda Sakarya Üniversitesi‘nin yaşadığı 28 Şubat süreci ile ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 28 Şubat döneminde görevden atılan 18 ismi bizzat geri çağırarak işe başlamalarını istedi kendilerine gelmediğini ancak yaşanan mağduriyetleri giderme noktasında üstlerine düşen görevleri yaptıklarını söyledi. Adı 28 Şubat dönemi ile anılan hiçbir ismin bugün üniversite yönetiminde olmadığına dikkat çeken Elmas, kendilerine gelecek her türlü bilgi ve şikayetle ilgili çalışma yapabileceklerini kaydetti.

Türkiye Gazetesi – 19 Eylül 2012