Türkiye (16.12.2013): İş Dünyası Öğrencilerle Buluşuyor

16.12.2013

2014’te yapılması planlanan “Sakarya îş Dünyası, Girişimcilik, însan Kaynakları ve Kariyer Günleri Buluşması” ile ilgili yol haritası çizildi.  Toplantı, dekanlıkta gerçekleştirildi. Sakarya’daki ilgili Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri, Sakarya’nın sanayisini geliştirmek, girişimcilik, ar-ge, inovasyon yeteneğini arttırmak ve bu artışa cevap verebilecek insan kaynağını temin etmek amacıyla, 2014’te yapılması planlanan “Sakarya İş Dünyası, Girişimcilik, İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri Buluşması” ile ilgili müzakerelerde bulunmak üzere, Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlığı toplantı salonunda bir araya geldi.

Türkiye Gazetesi – 16.12.2013