Türkçe Olimpiyatları Öğrencileri’nden SAÜ’ye Ziyaret

Türkçe Olimpiyatları Öğrencileri’nden SAÜ’ye Ziyaret
11.06.2013
871
A+
A-

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde Sakarya’da bulunan öğrenciler, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

11 Haziran 2013 tarihinde Sakarya Atatürk Stadyum’unda gerçekleştirilecek olan 11’nci Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde Sakarya’da bulunan öğrenciler, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a düzenlenen ziyarete Türkçe Olimpiyatları ekibinden 11 öğrenci ve 4 öğretmen katıldı. Öğrencilerle sohbet edip öğretmenlerinden olimpiyatlarla ilgili bilgi alan Rektör Prof. Dr. Elmas, farklı kültürden ve ırktan olan insanlarla böylesine yakın olup aynı dili konuşabiliyor olmanın mutluluk verdiğini dile getirdi. Geçen yılın şarkı ve şiir okuma birincilerinin de yer aldığı ziyarette, şarkı okuma birincisi olan Türkmenistan asıllı Ruslan Annamammedov bir türkü söyledi.

Ziyaretçilerden Leyla Kurbanova’nın Uluslararası İlişkiler okumak istediğini öğrenen Prof. Dr. Elmas öğrenciye Sakarya Üniversitesini tercih etmenin doğru bir tercih olacağını iletti.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ziyarette bulunan misafir öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

11/06/2013 – CP


871 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.