Turizm Fakültesi Tanıtım Gezilerine Başladı

04.10.2016

Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik, Sapanca ve çevresindeki turizm alanlarına ilişkin tanıtım amacı ile bir gezi düzenlendi.

Turizm fakültesi öğrencilerine yönelik Sapanca ve çevresindeki turizm alanlarına ilişkin tanıtım ve bilgilendirmeyi amaçlayan şehir turlarının ilki 4 Ekim Salı günü gerçekleştirildi. Sapanca Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan turda şehre ait önemli merkezler gezdirildi. Öğrencilerin oldukça keyifli zaman geçirdiği gözlenen gezi programlarının, havanın güzel olduğu günlerde sürdürüleceği bilgisi verildi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Sarıışık  “Yapılan çalışma sadece tanıtım değil Fakülte misyonuna uygun olarak rekreasyonel bir faaliyet olarak da planlanmıştır. Katkılarından dolayı Sapanca Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Aydın Yılmazer’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

04.10.2016 – YC