TÖMER Öğrencileri İftarda Buluştu

02.06.2017

Sakarya Üniversitesi Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) eğitim gören uluslararası öğrenciler, iftar yemeğinde bir araya geldi.

SAÜ Personel Yemekhanesinde düzenlenen iftar programına Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Alparslan Okur ile TÖMER öğretim görevlileri, personeli ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 260 öğrencinin katıldığı iftar programında konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, uluslararası öğrencileri önemsediklerini dile getirerek, “Öğrencilerimizle birlikte ortak bir kültürü paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz kendi ülkelerine döndüklerinde üniversitemiz ve ülkemiz ile olan bağlarını devam ettirsinler” dedi.

02-06-2017 / ST