Tıp Bayramı Kutlandı

Tıp Bayramı Kutlandı
14.03.2013
974
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı Programın açılışını Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın yaptı. Üniversite çalışanlarına fakülteyi daha ileriye taşımak için gösterdikleri özverili çalışma için teşekkür eden Prof. Dr. Yalçın, “Hep beraber daha da iyi çalışarak Türkiye’nin en önde gelen tıp fakültelerinden biri olacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.

Yalnızca Türkiye’de Kutlanan Bir Bayram

Üniversitemizde bu yıl ikincisi kutlanan 14 Mart Tıp Bayramının önemine değinen Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, “Sağlık çalışanlarımızın değerini daha da iyi anlamamıza vesile olan bu bayram dünyada yalnızca Türkiye’de kutlanmaktadır. Tıp bayramının ortaya çıkışı ise ilk olarak kutlama değil, tepki şeklinde olmuştur” diye konuştu.

Üniversite bünyesinde unvan değişikliği olan; Profesörlüğe, Doçentliğe ve Yrd. Doçentliğe yükselen personelin akademik kıyafetleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ve Prof. Dr. Elvan Özbek tarafından giydirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından sunulan Türk Sanat Müziği konseri ve tiyatro gösterisinin ardından Tıp Fakültesi Müzik Grubu tarafından Halk Müziği dinletisi yapıldı.

Programın ardından Tıp Fakültesi öğrencilerine stetoskop armağan edildi.

14/03/2013 – CP

 
974 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.