Teknoloji Ödülleri SAÜ’ye

Teknoloji Ödülleri SAÜ’ye
01.11.2011
638
A+
A-

 

 

PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması’nda Teknoloji alanındaki ödülleri Sakarya Üniversitesi (SAÜ) kazandı.

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), bu yıl 7. sini düzenlediği Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması ile firmaları, plastik sektöründe uzman akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini ödüllendirdi.

Yarışmada, Çevre ve Enerji Alanı, Ürün ve Tasarım Alanı, Teknoloji Alanı, Plastiklerin Geri Dönüşüm Alanı ve Öğrenci Alanı olmak üzere toplam 5 dalda ödül verildi.

Teknoloji Alanındaki ödülleri SAÜ  Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Ünal ve Araş. Gör. S. Hakan Yetgin ile Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Akıncı ve Plascam A.Ş. Genel Müdürü Bülent Şeyranlı aldı.

Prof. Dr. Hüseyin Ünal ve Araş. Gör. S. Hakan Yetgin “Otomotiv Sektöründe Kullanılmak Üzere Talk ve Talk/EPDM Katkılı Düşük Yoğunluğa Sahip PP Köpüklerin Üretilmesi” konulu çalışmaları ile ödül alırken, Doç. Dr. Akın Akıncı ve Bülent Şeyranlı “Polipropilen Matrisli Kırmızı Çamur İlaveli Kompozit Malzeme” konularındaki çalışmaları ile ödüllendirildi.

Yarışmada ödül almanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Doç. Dr. Akın Akıncı, çalışma sırasında katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

01/11/2011 – Haber Merkezi
638 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.