Teknoloji Fakültesi’ne İş Adamı Akını

Teknoloji Fakültesi’ne İş Adamı Akını
14.12.2015
981
A+
A-

Sakarya’daki sanayici ve iş adamlarını, öğretim üyeleri ve öğrencileriyle buluşturan Teknoloji Fakültesi, etkinliklerini hızlandırdı.

Güz finallerine kadarki süreçte “Sektörle Buluşma Günleri”nin her hafta gerçekleşmesi planlanıyor. Etkinliğin bu haftaki programına BORTEK Genel Müdürü Adnan Borazancıoğlu, Arifoğlu İnşaat’ın sahibi Ahmet BAyrak, Ateş Makine’nin sahibi Cevat Ateş, Optimak Genel Müdürü Orkun Akpınar ve AKGÜN Seramik Genel Koordinatörü Necmettin Arman katıldı.

İş dünyasıyla ortak hedeflerimiz var.

Üniversite ve iş dünyası hedeflerinin ortak noktada kesiştiğinin altını çizen Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, bu hedefler doğrultusunda iş dünyası ile birlikte yürüdüklerini ve bu birlikteliğin artık kalıcı hale geldiğini ifade etti.

Sektörle Buluşma Günleri’nin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü söyleyen Prof. Dr. Sarıbıyık, kurulan işbirliklerinin somut adımlara dönüşmeye başladığını belirtti. Birlikteliklerin daha da güçleneceğini ifade eden Prof. Dr. Sarıbıyık, hedefin yapılan işbirliklerini ve katma değeri yüksek ürünler konusundaki ortak çalışmaları daha da arttırmak olduğunu vurguladı.

14/12/2015 – MA


981 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.