Teknoloji Fakültesi Üç Haftada 17 İş Adamı ile Buluştu

Teknoloji Fakültesi Üç Haftada 17 İş Adamı ile Buluştu
05.12.2014
1.604
A+
A-

Teknoloji Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sektörle Buluşma Günleri” kapsamında, öğrenci ve akademisyenler sektör temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor.

Her Çarşamba günü düzenlenen etkinlikte fakülte yönetimi, bölüm başkanları ve sektör temsilcileriyle gerçekleştirilen tanışma toplantısının ardından, sınıflarda öğrencilerle ve daha sonrasında da ilgili bölümlerin öğretim elemanlarıyla birlikte bölüm başkanlıklarında görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Üç hafta boyunca 17 iş adamı ve üst düzey yönetici ile gerçekleşen Teknoloji Fakültesi ‘Sektörle Buluşma Günleri’nin bu haftaki etkinliğinde, öğrenci ve akademisyenlerle Hilkar Elektrik A. Ş. Sahibi Hilmi Çorapsız, Varna Gurup Çağrı Merkezi ve Volkan Bilgisayar Sahibi Volkan Başak, Avşaroğlu İnşaat Sahibi Yüksel Avşar, Ateş Makine ve Türk Red Sahibi Cevat Ateş ve FGİ Kapı ve Yükselme Teknolojileri Sahibi Günay Güneş bir araya geldi.

Hedef; gelişen ve değişen Türkiye yolunda, sektörle işbirliği

Teknoloji Fakültesi misyonu doğrultusunda, uygulama becerisine sahip nitelikli mühendisler yetiştirmek ve katma değer sağlayacak projeler üretmek yolunda sektörle birlikte hareket ediyor. Gerçekleştirilen etkinliğe katılan sektör temsilcileri oluşturulan bu sinerjiden son derece memnun olduklarını ifade ederken, akademisyenler de bu buluşmaların hem kendileri hem de öğrenciler açısından oldukça verimli olduğunu belirttiler. Hızla gelişen ve değişen günümüz Türkiye’sinde, üniversite ve sektör arasındaki işbirliğinin öneminin giderek arttığını ifade eden sektör temsilcileri ve akademisyenler, birlikte hareket etmek ve ortak projeler gerçekleştirmek adına her alanda tüm çabanın gösterileceğini ve karşılıklı atılan bu adımların nihai noktada ülkemize değer katacak somut projelere dönüşeceğinden son derece emin olduklarını belirttiler.

Sektörle Buluşma Günleri aynı hızda devam edecek;

Sektörle buluşma günleri kapsamında düzenlenen etkinlikler her Çarşamba Teknoloji Fakültesi’nde saat 14:00’te farklı sektör temsilcilerinin katılımıyla devam edecek. 

05/12/2014 – MA
1.604 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.