Tanıtım Günü’ne Yoğun İlgi

Tanıtım Günü’ne Yoğun İlgi
06.03.2012
724
A+
A-

Üniversite adaylarına Sakarya Üniversitesi’ni tanıtmak amacıyla SAÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından Üniversite Tanıtım Günü düzenlendi.

Sakarya’daki 11. Sınıf öğrencileri ve dershanelere yönelik olarak düzenlenen Tanıtım Günleri’nin ilki 1 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım gününe yoğun kar yağışına rağmen ilgi yoğun oldu.

Tanıtım Günü’nde öğrenciler ilk olarak Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın’ın ‘Hedef Belirleme ve Hedefe Ulaşma’ konulu seminerini izledi. Seminerinde, Türkiye Hafıza Şampiyonu Mücahit Aköz’ün hafıza gösterisine de yer veren Saygın, dikkatli düşünme üzerine öğrencilerle gerçekleştirdiği oyunla hem eğitti hem de eğlendirdi.

Öğrenciler, Sakarya Üniversitesi Dans Topluluğu tarafından sunulan dans gösterisi ve Grup Fora tarafından verilen konserle coştular. Zaman zaman sahneye çıkan öğrenciler Karadeniz ezgilerine eşlik ettiler.

Aday öğrenciler daha sonra rehber öğretmenleri eşliğinde Fuaye alanında yer alan Fakülte ve yüksekokulların standlarını gezerek okumak istedikleri bölümler hakkında bilgi aldılar.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın da Tanıtım Günü’ne gelerek çalışmaları yerinde izledi. Yalçın, standları tek tek gezdi, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Tanıtım Günleri 4 Nisan’da Meslek Liseleri 12. Sınıf öğrencilerine yönelik, 9 Mayıs’ta ise Anadolu Liseleri, Fen Liseleri ve Genel Liselerin 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek.

Yoğun kar yağışına rağmen Tanıtım Günü’ne yoğun bir ilgi olduğunu kaydeden İletişim Koordinatörü Gülbaşak Yerli, Tanıtım Günü’nün çok başarılı geçtiğini söyledi.

04/03/2012 – Haber Merkezi

Tüm fotoğraflar için:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.352004958177857.88463.197059567005731&type=1
724 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.