Suriyeli Öğrencilerle Toplantı

Suriyeli Öğrencilerle Toplantı
27.02.2015
621
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören Suriyeli öğrencilerle toplantı yapıldı.

SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İstatistik, Belgeler ve Disiplin İşleri Şube Müdür Vekili Serap Mert’in katıldığı toplantıda Suriyeli öğrencilerin talepleri değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Eken, “Sakarya Üniversitesi olarak burada kalan tüm yabancı öğrencilerimizle yakından ilgileniyoruz. Onları, kendi ülkelerindeki gibi rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Muzaffer Elmas, sık sık yabancı öğrencilerimizle bir araya geliyor.   Fakat Suriyeli öğrencilerimizin durumu biraz daha farklı; ülkelerinde bir savaş var ve devletimiz de bu konuda çok hassas. Bugün burada sizinle birlikte olmamızın amacı, size maddi ve manevi her türlü yardıma açık olduğumuzu anlatmak, varsa sorunlarınızı ve taleplerinizi dinlemek” diye konuştu.

Suriyeli 30 öğrencinin katıldığı toplantının sonunda Prof. Dr. Eken, bu tarz toplantıların devamının olacağını, düzenlenecek toplantılara öğrencilerin talepleri doğrultusunda misafirlerin ve yetkililerin davet edileceğini söyledi.

27/02/2015 – MA


621 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.