SUBCONTURKEY (01.12.2012):SATSO Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası – Geçtiğimiz 10 yıl

26.12.2012

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ile sürdürdüğümüz ” Siz de Ar-Ge yapabilirsiniz ” çalıştayları her yıl düzenli olarak sürdürülmektedir. Son çalıştayımıza Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan uzmanların katılımıyla yapılmıştır. Sürekli olarak üyelerimizi teşvik ve devlet yardımları ile ilgili bilgilendirme seminerleri yapılmakta ve üyelerimizle projeleriyle sürekli çalışmaktayız. Otomotiv çalıştayı ile ilgili son lansmanda TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu Sakarya Üniversitesi’nde ağırladık. Yatırım Teşvikleri Sakarya yeni teşvik kanununda 2’nci bölgededir ancak stratejik yatırımlar baz alındığında en uygun bölgededir.

SUBCONTURKEY – 01.12.2012