Sözleşmeli Personel Ligi Şampiyonu İdari ve Mali İşler

09.04.2013

Sakarya Üniversitesi Sözleşmeli Personel Ligi şampiyonu ‘İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’ oldu.

8 Nisan Pazartesi günü SAÜ Kampüs halı sahada oynanan final maçında Güvenlik Şube Müdürlüğü takımı ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı takımı karşılaştı. Maçın 2-1 kazanan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı takımı şampiyon olurken, Güvenlik Şube Müdürlüğü takımı ikinci oldu.

Aynı gün oynanan üçüncülük maçında Koruma ve Güvenlik takımı ile Peyzaj takımı karşılaştı. Maçı 3-1 kazanan Peyzaj takımı üçüncü olurken Koruma ve Güvenlik dördüncü oldu.

11 Mart’ta başlayan Sözleşmeli Personel Ligi’nde iki grupta 7 takım (İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Peyzaj, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Koruma ve Güvenlik) mücadele etti.

Koruma ve Güvenlik : 1 Peyzaj : 3

Yer : Kampüs Halı Saha

Hakem : Buğra SEMERCİOĞLU***

Koruma ve Güvenlik: Serkan** Armağan** Selim** Selçuk** İsmail** Sercan** Serkan** Özgür** Taşkın** Hüseyin** İbrahim** Emre** Sercan** Metin**