Sevgi Evi Çocuklarının Ankara Turu

Sevgi Evi Çocuklarının Ankara Turu
02.05.2013
669
A+
A-

SMYO öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sakaryadaki Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte Ankara’ya gezi düzenledi.

Sakarya Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Basın ve Yayıncılık Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sakarya’daki Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte Ankara’ya gezi düzenledi.

Geziye, Sakarya   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı, Timur Muzaffer, Müdürlük bünyesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, bakıcı anneler, çocuk evi sorumluları, Sakarya Meslek Yüksek Okulu Gazetecilik ve Habercilik Bölüm Başkanı Nalan Üstüntaş ve bölüm öğrencileri katıldı.

Ankara gezisinin ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında Sevgi Evi çocuklarına farklı bir gün yaşatmak isteyen geleceğin gazetecileri, TBMM’yi gezerek, Meclis çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Grup, daha sonra Anıtkabir’i ziyaret etti.  Öğrenciler sadece kitaplardan ve televizyondan gördükleri Anıtkabir’in büyüsüne kapılarak büyük bir heyecanla Anıtkabir ve çevresini turlayıp, fotoğraf çektirdiler.

Son olarak Atatürk Orman Çiftliği’ne geçen öğrenciler hayvanat bahçesinde çok çeşitli hayvanları görme fırsatı buldu. Gün boyu Ankara’yı gezen çocuklar çok mutlu olduklarını dile getirerek organizasyonu düzenleyen Basın ve Yayıncılık Bölümü öğrencilerine teşekkür etti.

02/05/2013 – HM


669 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.