Sesli Betimlemeli Çanakkale 1915

18.03.2014

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Engelli Öğrenci Birimi tarafından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde sesli betimlemeli film gösterimi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Engelli Öğrenci Birimi tarafından Çanakkale 1915 filminin sesli betimlemeli gösterimi yapıldı. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen film gösteriminde katılımcılara göz bantları dağıtılarak engelliliğe dair farkındalık yaratmak, daha duyarlı ve aktif vatandaş olmalarını teşvik etmek amaçlandı.

Sakarya Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Uzmanı Sedanur Bozkurt ve Sakarya Üniversitesi görme engelli personeli İbrahim Bingül, sesli betimlemeli film hakkında katılımcılara bilgi verdi.

18/03/2014 – MA