Serra Küçükoğlu Deneyimlerini Anlattı

Serra Küçükoğlu Deneyimlerini Anlattı
04.04.2014
1.352
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından “Çok Uluslu İşletmelerde Uluslararası Ticaret Yönetimi: TRICON Neyi Doğru Yaptı?” adlı bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak, ABD merkezli TRICON Enerji Şirketi’nin Türkiye, Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Rusya Operasyon Sorumlusu Serra Küçükoğlu katıldı. 2004 yılında TRICON’da çalışmaya başladığını dile getiren Küçükoğlu, işe İstanbul’da 45 metrekarelik bir ofis kurmakla başladığını anlattı. ABD’deki şirket merkezine iyi niyetle doğru yerde doğru zamanda gördüğü yanlışları dile getirdiğini aktaran Küçükoğlu, “Çünkü iyi bir fikriniz olabilir. Ancak önemli olan bunu nasıl paketleyip sunmanız” diye konuştu.

Türkiye’deki ofisin, Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Rusya operasyonlarını da bünyesine aldığını belirten Küçükoğlu, bugün toplam 30 ofisle birlikte iş yaptıklarını anlattı. Küçükoğlu, bu konuma çok çalışarak ve işine saygı duyarak geldiğini ifade ederek, öğrencilere “pozitif ol, ön yargılı olma, kişisel olma, yapabileceğinin en iyisini yap” tavsiyelerinde bulundu.

03/03/2014 – ST
1.352 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.