Serbest Formlu Çelik Yapılar Konuşuldu

04.05.2015

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Serbest Formlu Çelik Strüktürler” etkinliği, Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Serbest formlu çelik yapılar, cephe kaplama, çatı ışıklık sistemleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı etkinliğe Mimar Ahmet Özen, İnşaat Mühendisi Abdullah Demirkapı konuşmacı olarak katıldı.

Geliştirilen yeni sistemlerde mimari estetiğin yanı sıra yapıların, hem ekonomik hem de verimli olmasına dikkat edildiğini belirten konuşmacılar, yurt içi ve yurt dışındaki uygulama örneklerini de katılımcılarla sundular.

Etkinlik sonunda Prof. Dr. Ahmet Celal Apay tarafından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

04/05/2015 – SNT