Selim Gündüzalp ile Söyleşi

Selim Gündüzalp ile Söyleşi
15.03.2017
791
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu tarafından ‘Selim Gündüzalp ile Söyleşi’ programı düzenledi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından düzenlenen etkinlik Sapanca Anadolu Lisesi Salonu’nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin de sorularıyla katıldığı söyleşinin ardından, Selim Gündüzalp öğrencilere dağıtılan kitapları imzaladı.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, çocukluk ve gençlik yıllarında Gündüzalp’in kitaplarından çok istifade ettiğini söyledi. Bugünlere gelmesinde almış olduğu eğitimin yanında onun fikirlerinden yararlandığı belirten Özen, katkılarından dolayı Gündüzalp’e teşekkür belgesi takdim etti. Özen, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Sapanca Kaymakamlığı’na, Sapanca Belediyesi’ne, Anadolu Lisesi öğretmenlerine ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programının öğrencilerine teşekkür etti.

Daha sonra Anadolu Lisesi Müdürü Habib Karagöz, yazar Selim Gündüzalp’e eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Selim Gündüzalp ile Söyleşi projesi öğretim görevlisi Servet Sezgin başkanlığında Hilal Çelik, Sümeyye Efe, Yasemin Küçüker, Buket Ersan, Nihan Benli, Tuğçe Yıldırım ve Ümran Arslan tarafından gerçekleştirildi.

15/03/2017- HAY


791 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.