SEDAŞ’tan Proje Yarışması

SEDAŞ’tan Proje Yarışması
14.01.2019
1.302
A+
A-

SEDAŞ, bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan “Proje Fikri Yarışması’nı başlattı.

2018-2019 akademik takvim yılı içinde, 4’ncüsü uygulanacak olan ve SEDAŞ’ın geleneksel hale getirilen “Proje Fikri Yarışması”, SEDAŞ’ın bölgesindeki 4 ildeki 6 farklı üniversite öğrencilerini motive etmek amacıyla ile düzenleniyor.

SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, www.sedas.com web sitesindeki “Proje Fikri Yarışması” alanından Ocak 2019 itibariyle proje fikri yarışması için başvuruların alınmaya başladığını belirterek açıklamasında,  “SEDAŞ’ın geleneksel 4.Proje Fikri Yarışması, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla, 2019 yılında da hayat bulacak. SEDAŞ’ın faaliyet alanındaki 4 ilde yer alan  üniversitelerden, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ), Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademisyenleri ile SEDAŞ yöneticileri “Proje Fikri Yarışması” için işbirliği içinde olacaklar ve 29 Mart 2019 tarihine kadar yarışma için projelerini SEDAŞ’ın web sayfasından paylaşan öğrencilerimizin değerli fikirlerini birlikte değerlendirecekler. Şimdiden Üniversitelerdeki  paydaşlarımıza değerli destekleri için teşekkür ediyor, katılım sağlayacak öğrencilerimize de başarılar diliyoruz” dedi.

10 başarılı projeye ödül verilecek

Altı üniversitenin “Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri”, “Endüstri” ve  “Bilgisayar”   (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri) bölümlerinde eğitim gören ‘3. ve 4.sınıf üniversite öğrencilerinin’ katılabilecekleri ve şimdiden proje fikirlerini hazırlamalarının katılımcıların kendileri için de faydalı olacağı açıklandı.

Sadece bireysel değil, aynı zamanda öğrencilerin grup olarak en fazla 3 kişi ile proje hazırlayabilecekleri ve bu  şekilde de yarışmaya katılabilecekleri belirtildi. Geleceğin bilim insanlarını bulmak, eğitime katkı sağlamak, öğrencilere araştırma ve buluş yapma heyecanı ve motivasyonu aşılamak, insanlığa katkıda bulunacak eserler ortaya çıkarmak adına “Toplum İçin Yeni Teknolojiler” temasıyla organize edilen 4‘ncü ödüllü proje fikri yarışmasının başvurularını öğrenciler www.sedas.com  web sayfasından yapabilecekler.

Yarışma sonunda değerlendirmeler yapılacak ve ödül almaya namzet projeler seçilecek. Dereceye girebilecek adaylar  projeleri ile jüri karşısında sunum yapacaklar ve ilk 3 dereceye başarı ödülleri ile  7 projeye de mansiyon ödülü verilecek.

14.01.2019 – YC


1.302 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.