SAÜ’nün Muhteşem Twitter Hesabı

SAÜ’nün Muhteşem Twitter Hesabı
09.05.2012
1.144
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından yürütülen twitter hesabı ödüle layık görüldü.

İnsan Toplum ve Teknoloji Derneği tarafından 5 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Turkcell Plaza’da düzenlenen “Yüksek Öğretimde Sosyal Medya Uygulamaları” Çalıştayı’nda, Sakarya Üniversitesi resmi Twitter hesabı ödüle layık görüldü.

İnsan, Toplum Ve Teknoloji Derneği (İTTD) tarafından düzenlenen “Yüksek Öğretimde Sosyal Medya Uygulamaları” isimli çalıştay, 5 Mayıs Cumartesi günü Turkcell Plaza’da gerçekleştirildi. Yükseköğretimde sosyal ağların eğitim-öğretimde kullanımları ele alındı.

2 ayrı oturumda gerçekleştirilen çalıştayın, Rektörler Oturumu Paneline, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut konuşmacı olarak katıldı. Sosyal Medya ile ilgili deneyimlerini aktaran Rektörler, Sosyal Medya’nın Türkiye’de ve Dünyada Yüksek Öğretimde Kullanması konusunu ele aldı.

“Öğretim Üyeleri Oturumu’na ise Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hafize Keser, Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gonca Telli ve Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hünkar Korkmaz konuşmacı olarak katıldı. Panelde ise sosyal iletişim ağlarının eğitim – öğretim amaçlı kullanımlarına ilişkin geliştirilen uygulamalar konusunu çeşitli örnekler vererek incelediler.

Çalıştay sonunda gerçekleştirilen İTTD Sosyal Medya Ödül Töreninde Sakarya Üniversitesi, Devlet Üniversiteleri arasında en çok Tweet gönderen Kurumsal Twitter hesabına sahip üniversiteler arasında 2.’lik Derecesini elde etti. Sakarya Üniversitesi Sosyal Medya hesaplarını yöneten SAÜ İletişim Koordinatörlüğü’nü adına ödül alan Yunus Cam’ın ödülü İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İnsan, Toplum ve Teknoloji Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Gürsul tarafından takdim edildi.

09/05/2012 – YC
1.144 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.