SAÜ’den Bosna Hersek’e Destek

04.06.2014

Sakarya Üniversitesi’nin ve Sakarya ilindeki sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulan Bosna Dayanışma Platformu kuruldu.

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Sakarya Bosna-Sancak Derneği,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAKİŞ), Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Sakarya Şubeleri ile bir çok sivil toplum kuruluşundan oluşan Bosna Dayanışma Platformu kuruldu. Bu kapsamda 9 Haziran Pazartesi akşamı saat 18.30’da Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi sonrası yapılacak yardımların tek elden toplanması ve sevki konularında bilgilendirme toplantısı yapılacak.

SAÜ Rektörlüğü öncülüğünde Serdivan Belediyesi Toplantı Salonu’nda 14 Haziran 2014 tarihinde saat 12.00’de yapılacak toplantıda ise Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi ve sonuçları ile ilgili sunumlar ve görüntüler Sakarya halkına iletilecek.

Bosna Dayanışma Platformu’nun ilerleyen tarihlerde Sakarya Valiliği adına açacağı hesap ile yardımlar toplanacak.

04.06.2014-  MA