SAÜ’de Lig Heyecanı Başlıyor

SAÜ’de Lig Heyecanı Başlıyor
05.03.2013
742
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde 2013 yılı Öğrenci, Personel ve Sözleşmeli Personel Liglerinin kuraları çekildi.

Sakarya Üniversitesi’nde 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan Öğrenci, Personel ve Sözleşmeli Personel Liglerinin kura çekimleri 1 Mart Cuma günü SAÜ Personel Yemekhanesi’nde gerçekleştirildi.

SAÜ Personel Ligi’nde, SKS Dairesi Başkanlığı, Arifiye MYO, İşletme Fakültesi, Personel Dairesi Başkanlığı, Teknoloji Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Akyazı MYO, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Mühendislik Fakültesi olmak üzere 11 takım mücadele edecek.

SAÜ Öğrenci Ligi’nde ise, Arifiye MYO, Ferizli MYO, Pamukova MYO,Kaynarca Seyfettin Selim MYO, İşletme Fakültesi, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, İlahiyat Fakakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Akyazı MYO, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sakarya MYO, Karasu MYO ve Kırkpınar Turizm MYO takımları mücadele edecek. Öğrenci Ligi karşılaşmaları ise 4 farklı grupta oynanacak.

SAÜ Sözleşmeli Personel Ligi’nde ise İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, İdari Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Peyzaj, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Koruma ve Güvenlik takımları karşı karşıya gelecek.

2013 Yılı Ligler Fikstürüne Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

2013 Ligler Fikstürü


05/03/2013 – YC
742 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.