SAÜ’de Kayıt Heyecanı

SAÜ’de Kayıt Heyecanı
03.09.2012
500
A+
A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Sakarya Üniversitesi’ne yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

LYS sonuçlarına göre Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri başladı. 7 Eylül 2012 Cuma gününe kadar sürecek olan kayıtlar, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Merkez Kafeterya binasında alınacak.

Ön başvuru esnasında verilen kayıt tarihi, saati ve sıra numarasına göre kayıt yaptırmaya gelen adaylar, herhangi bir yoğunluk yaşamadan kayıt işlemlerini tamamlıyor. Ayrıca kayıtlar esnasında yoğunluk yaşanmaması için fakültelere göre ayrı ayrı kayıt günleri verilerek, kayıt işlemleri daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılıyor.

Kayıt işlemleri için, “Lise diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı, ÖSYS Sonuç Belgesi’nin internet çıktısı, Fotoğraflı nüfus cüzdanı fotokopisi, 6 adet vesikalık fotoğraf, Banka dekontu, Öğrenci ön kayıt formu, Tıp Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileri için ayrıca tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu” belgeleri isteniyor.

Kayıt günleri, sabah 11.30’da, öğleden sonra 16.00’da olmak üzere SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde Sakarya Üniversitesi’ni tanıtan bilgilendirme-yönlendirme eğitimi verilerek,  bu eğitime öğrencilerin aileleri ile birlikte katılmaları öneriliyor.

03/09/2012 – YC


500 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.