SAÜ’de Bilimsel Araştırma Yöntemleri Kursu

01.11.2012

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde ‘Bilimsel Araştırma Yöntemleri’ kursu açılıyor.

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) bünyesinde ‘Bilimsel Araştırma Yöntemleri’ kursu açılıyor. Akademisyenlere yönelik olarak düzenlenecek Bilimsel Araştırma Yöntemleri kursu, SAÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remzi Altunışık koordinatörlüğünde verilecek.

Akademisyenlere yönelik olarak düzenlenecek olan kursta, Bilimsel Çalışmalarda Temel Kavramlar, Araştırma Süreci, Ölçme ve Ölçekleme, Örnekleme, SPSS Giriş ve Tanıtım, Temel İstatistik Analizleri, Farklılıklar-İlişkiler İncelemesi, Regresyon Analizi, Faktör Analizi konuları ele alınacak.

1 – 18 Kasım 2012 tarihleri arasında ön kayıtların alınacağı kursun ücreti 200 TL olarak belirlendi.

Kursa katılmak isteyenler, SAÜSEM ofisine şahsen, telefon veya mail yoluyla (pozdemir@sakarya.edu.tr) başvuruda bulunabilecek.

01/11/2012 – YC