SAÜ’de Bayramlaşma

SAÜ’de Bayramlaşma
08.10.2014
930
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Bayramın ilk günü yabancı öğrencilerle bayram sonrasında ise akademik ve idari personelle bayramlaştı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören ve Bayramı Sakarya’da geçiren yabancı öğrencilerle Bayram Namazı sonrası kahvaltı edip bayramlaştı. SAÜ kampüs Camii’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı. Rektör Elmas ve Belediye Başkanı Toçoğlu bayramlaşma töreninde yabancı öğrencilerle bir süre sohbet ettiler

Bayram sonrası ilk mesai gününde ise Sakarya Üniversitesi akademik ve idari personeli Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Bayramlaşma Töreninde bir araya geldi. SAÜ Personel yemekhanesinde SAÜ Personel Yemekhanesinde düzenlenen ve Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma kokteylinde, akademik ve idari personeli bir araya geldi. Rektör Elmas, kokteyle katılan akademik ve idari personelle tek tek bayramlaştı. Kokteylde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, SAÜ Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Yıldırım da hazır bulundu.

08/10/2014 – EH

 


930 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.