SAÜ ve Çek Palacky Üniversitesi Ortak Konferans Düzenliyor

SAÜ ve Çek Palacky Üniversitesi Ortak Konferans Düzenliyor
15.05.2015
1.073
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ile Çek Palacky Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “1. Uluslararası Hayat Boyu Eğitim ve Liderlik Konferansı- ICLEL 2015”, 29-31 Ekim 2015 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilecek.

Koordinatörlüğünü Palacky Üniversitesi’nden Prof. Dr. Milon Potmesil ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. Osman Titrek’in yaptığı uluslararası konferansa, lisansüstü öğrenciler ve hayat boyu öğrenme, liderlik kavramları ile ilgilenen araştırmacılar katılacak.

Araştırmacıların uluslararası bir kongre için ulaşabilecekleri en ucuz katılım ücreti seçeneğiyle duyurusu yapılan ICLEL 2015’e, Cambridge Üniversitesi ve ABD’deki etkili üniversitelerden seçkin öğretim üyeleri çağrılı konuşmacı olarak katılacak. Bilimsel dili İngilizce olan ve Çek kültür gecesi gibi sosyo-kültürel faaliyetlerle de desteklenen konferansta, ayrıca Türkçe, Çekçe ve diğer dillerdeki bildiriler de kabul edilebilecek. Konferansa katılan bildirirler arasından seçilecekler, bir SSCI dergisinde özel sayı olarak yayınlanacak ve konferans, Proceeding Book’ta Thomson and Reuters'a Web of Science’ta taranması için yüklenecek.

Bildiri özetlerinin gönderilmesi için son başvuru tarihinin 1 Eylül 2015 olarak belirlendiği konferans hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.iclel.com adresi ziyaret edilebilir.

15/05/2015 – ST


1.073 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.