SAÜ ve Çek Palacky Üniversitesi Arasında Proje İşbirliği

30.01.2015

Sakarya Üniversitesi ve Çek Palacky Üniversitesi arasında Erasmus IP projeleri ile ilgili işbirliği yapıldı.

AB Erasmus Yoğun Program Projesi olan “The Development of Entrepreneurship Through Interactive encouragement of Creativity in Education (DETICE) ve “Using Schools For Developing European Citizenship (USDEC 3) projelerinin koordinatörü Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Osman Titrek, Çek Cumhuriyeti Palacky Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette iki üniversite arasında DETICE ve USDEC 3 projeleri de dahil olmak üzere diğer Erasmus IP projeleri konularında işbirliğinin konuşulduğu ve bu konularda anlaşma sağlandı. Ayrıca Olomouc Moravian Üniversitesi’ne de ziyarette bulunan Doç.Dr. Titrek’e, ziyaret sonunda diploma, hatıra madalyası ve plaket takdim edildi.

28/01/2015 – ST