SAÜ Sosyoloji’de 20’nci Yıl Heyecanı

SAÜ Sosyoloji’de 20’nci Yıl Heyecanı
16.12.2013
553
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü, 20’nci kuruluş yıldönümünü 20-21 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, kuruluşunun 20’nci yıldönümünü düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. 20-21 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliğin ilk gününde Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü ile ortaklaşa olarak ‘Ağaç Dikimi’ etkinliği gerçekleştirilecek. Adapazarı-Kaynarca yolunun 6-8 km. arasında düzenlenecek olan etkinlikte, 3 bin adet ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

Etkinliğin ikinci gününde düzenlenecek olan ‘Sosyoloji Bölümü 20. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı’ ise SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da birer konuşma yapacağı programda, SAÜ Sosyoloji Bölümü’nden mezun olanlar ilk defa bir araya gelecek.

Katılımcıların dikim yerine ulaşabilmeleri için kampüs içindeki Sosyoloji Bölümü binası önünden ve Kent Meydanı Kampüs otobüsleri durağından Cuma günü saat 13.00’te otobüs kaldırılacaktır.

Her iki programa katılmak isteyenler detaylı bilgiyi almak ve katılımlarını teyit etmek üzere 0555 8204552 numarası ile iletişime geçmeleri veya aliarslan@sakarya.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir. Katılım ücretsiz olup herkese açıktır.

16/12/2013 – YC


553 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.