SAÜ Rektörü Değişti!

SAÜ Rektörü Değişti!
20.04.2012
1.170
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas koltuğunu Özlem Kalender’e devretti.

SAÜ  Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğunu Sakarya Hakkı Demir İlköğretim Okulu öğrencisi R. Özlem Kalender’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sakarya Hakkı Demir İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İlyas Kahya, öğretmenler Nesrin Dönmez, Sedat Coşar ve öğrenci R. Özlem Kalender, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret ettiler.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın koltuğuna oturan R. Özlem Kalender, bir günlüğüne SAÜ’yü yönetti. Sakarya Üniversitesi ile ilgili hedeflerinden söz eden Kalender, SAÜ’nün adını dünyanın en iyi üniversiteleri listesine yazdırmak istediğini dile getirdi.

Rektörlük yönetimi konusunda Elmas’tan,  beğeni toplayan Kalender, Üniversitede daha çok etkinlik ve mezunlara daha fazla iş imkanı sağlayacak projeler yapmayı hedeflediğini vurguladı. Öğrencilerin fikirlerini daha açık ve özgürce dile getirebilecekleri bir ortam yaratmak istediğini belirten Kalander, bu konuda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Üstel’e görüşlerini iletti.

Yeni neslin değişime çok daha yatkın olduğunu vurgulayan Elmas, ”Biz büyükler de, yeni teknolojileri öğrenmede ve yetkinliklerimizi artırmada daha fazla çaba sarf etmeliyiz. Aksi taktirde gelecek nesillere rehberlik edemeyiz” dedi.

19/04/2012- AB
1.170 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.