SAÜ Personel Ligleri Maç Sonuçları

29.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sakarya Üniversitesi Lig maçları devam ediyor.

Pamukova MYO: 1               Ferizli MYO: 0

Pamukova MYO ile Ferizli MYO’nun karşılaştığı maçı Ferizli MYO 3-0 kazandı.

Pamukova MYO: Necati** Ömer** Emre** Berk** Ahmet** Ömer K.** Beytullah** Erol** Sedat** Furkan**

Antrenör: Ahmet Cömert

Ferizli MYO: Aziz** Berker** Ömer** Gökhan** Mehmet** Yusuf** Kubilay** Salman** Onur** Yavuz** Ahmet**

Antrenör: Dilaver Keklikçi

Goller: Ömer Faruk Çelik (25.dk Ferizli MYO), Gökhan Can (55.dk Ferizli MYO), Kubilay Uzun(75.dk Ferizli MYO)

Akyazı MYO: 3                  Kaynarca Seyfettin Selim MYO: 0

Hızlı başlayan ve izleyicileri memnun eden maçın ilerleyen dakikalarda üstünlüğü ele alan Akyazı MYO maçı 3-0 kazanarak grup liderliğinin sağlama aldı.

Akyazı MYO: Fatih*** Taha*** Hakan*** Aykut*** Fatih*** Barış*** Emirhan*** Mustafa*** Ufuk*** Mert*** Hüseyin*** Cihan**

Antrenör: Yusuf Şahinoğlu

Kaynarca Seyfettin Selim MYO: Salih** Ogün** Umutcan** Mazlum** Hamza** Burak** Özgür** Ufuk** Ramazan**

Antrenör: Selim Karaman

Goller: Barış Balcı (8-14.dk Akyazı MYO), Hakan Bekiyen (17.dk Akyazı MYO)

Sarı Kart: Hüseyin Sağıroğlu (Akyazı MYO)

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Siyasal Bilgiler Fak.: 2          Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fak.: 3

Kıran kırana geçen etkileyici maçı beklenen gollerin gelmesiyle birlikte Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesini 3-2 yendi.

Siyasal Bilgiler Fak.: Mesut** Emre** Ercan** Mücahit** Musa** Kubilay** Aydın** Seyit** Batuhan** Bünyamin**

Antrenör: Mesut Kama

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fak.: Jasmin*** Emirhan*** Baki** Ali*** Burak*** Yasin*** Mahmut*** Ensar*** Sergen*** Melih*** Oğuzhan***

Antrenör: Soydan Serttaş

Goller: Yasin Türkyılmaz (9-85.dk Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Ali Ulvi Bayram (70.dk Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Ercan Turvihan (Siyasal Bil. Fak.)

Sarı Kart: Baki Dal (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Kubilay Kılıç (Siyasal Bil. Fak.)

Mühendislik Fak.: 5                 Kırkpınar Tur. MYO: 3

Sarı Kartların çok olduğu, izleyenlerin çekişmeden keyid aldığı sıkı bir maçın ardından Kırkpınar Turizm MYO karşısında 5-3‘lük skorla kazanan Mühendislik Fakültesi oldu.

Mühendislik Fak.: Yunus*** Alperen*** Özkan*** Fatih*** Mehmet*** Ersoy*** Kubilay*** Çağrı*** Rıfat*** Fevzettin***

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Kırkpınar Tur. MYO: Muhammet** Osman** Ömer** İbrahim** Hakan** Emirhan** Alper** İlker** Onurcan** Fırat** Görkem**

Antrenör: İsmet Bahadır

Goller: Emirhan Külekçi (25.dk Kırkpınar Tur.MYO), İbrahim Hami Duruk (89.dk Kırkpınar Tur. MYO), Ömer Faruk Bal (44.dk Kırkpınar Tur.MYO)Fatih Nurhat (55-66.dk Mühendislik Fak.), Mehmet ali Akıncı (73-80.dk Mühendislik Fak.), Ersoy Ulusoy (85.dk Mühendislik Fa.)

Sarı Kart: Fatih Nurhat (Mühendislik Fak.), Yunus Emre (Mühendislik Fak.), Ersoy Ulusoy (Mühendislik Fak.), İlker Kılıç (Kırkpınar Tur. MYO), Alper Şimşir (Kırkpınar Tur. MYO)

29.03.2017 Furkan Özgür