SAÜ ile Suudi Arabistan İslam Finans Kurulu Arasında İşbirliği

20.03.2015

Suudi Arabistan Uluslararası İslam Finans ve Ekonomi Kurulu ile Sakarya Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İki kurum arasında işbirliği olanaklarının geliştirilmesi konusunu kapsayan protokol, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzafer Elmas ile Suudi Arabistan Uluslararası İslam Finans ve Ekonomi Kurulu Genel Sekreteri Dr. Abdulrahman el-Atram arasında imzalandı.

SAÜ Rektörlüğü’nde yapılan protokolde Kurul Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Yusuf ez-Zamil ile İdari İşler Müdürü Farah Salih, SAÜ Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile SAÜ İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı ABD Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı da hazır bulundu.

Görüşmede, yapılacak işbirliğinin geliştirilmesi çerçevesinde var olan karşılıklı kararlılık teyit edildi.

20/03/2015 – ST