SAÜ ile SATSO Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

SAÜ ile SATSO Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
03.04.2014
710
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ile SATSO arasında ‘Kadın Girişimciliği Özendirme Sertifika Programı’ kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) arasında ‘Kadın Girişimciliği Özendirme Sertifika Programı’ kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul tarafından imzalanan işbirliği protokolü, SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Fakültesinin lisans programlarında öğrenim gören kız öğrencilerin, SAÜ gördükleri girişimcilik eğitiminin ardından SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Meclisine Üye işyerlerinden alacakları mentörlük hizmeti sonucu sertifika verilmesini kapsıyor.

Uygulama kapsamında, teorik eğitim 4 haftaya yayılarak toplamda 24 saat ve uygulamalı eğitim ve mentörlüğün süresinin her öğrenci için 1 yarıyıl olacağı belirlendi.

Öğrenciler bu program kapsamında kabul edildikleri kurum veya işyerlerinde geçerli kurallara uyarak, mentörün önerdiği tüm eğitim ve etkinliklere bizzat katılmak ve yaptıkları çalışmaları rapor olarak koordinatörlere sunacak.

03/04/2014 – YC


710 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.