SAÜ İlahiyat Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı

SAÜ İlahiyat Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı
06.06.2017
608
A+
A-

SAÜ İlahiyat Fakültesi Vakfı Olağan Mütevelli Heyeti, 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü SAÜ İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Müftü Vekili Yunus Acar, Sakarya eski Müftüsü İlyas Serenliilçe müftüleri ile vakıf mütevelli heyeti katıldı.

Toplantı, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’nın konuşmasıyla başladı. Vakfa sağladıkları destek dolayısıyla heyete teşekkür eden Prof. Dr. Bostancı, öğrenci sayısının artmasıyla burs dışındaki yardımların da arttığı ve ihtiyaçların karşılandığını belirtti.  Ayrıca geleneksel hale gelen Arap ülkelerine dil eğitimi için öğrenci gönderme uygulamasının 2016 yılında da devam ettiği ve öğrencilerimizin Katar, Ürdün, Malezya gibi ülkelere eğitim amaçlı gittiği belirtildi.

Toplantı sonunda SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, vakfa maddi desteklerin devamı temennisinde bulunarak yapılması planlanan yeni katkılar için şükranlarını dile getirdi.

Sakarya İl Müftü Vekili Yunus ACAR ile vakfın kurucularından Yrd. Doç. Dr. Abdullah Özcan, vakfın yaptığı faaliyetlerin gelişerek devam etmesi temennisinde bulundu. Daha sonra toplantı, Divan Başkanı İlyas Serenli’nin vakfa katkı için müftülüklerden destek istenmesinin yerinde olacağını belirtip yönetim kuruluna başarı dileklerini sunmasıyla sona erdi.

06.06.2017 – YC


608 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.