SAÜ İlahiyat Fakültesi İftar Programı Gerçekleştirildi

08.06.2017

SAÜ İlahiyat Fakültesi, Sakarya Üniversitesi kampüs personel yemekhanesinde iftar programı gerçekleştirdi.

İftar programı, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeli ile ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, fakültenin geleneksel hale gelen iftar programına geniş bir katılım sağlanmasından ötürü memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İlahiyat Fakültesi’nin zor zamanlar atlattığını ve bu zor zamanların atlatılmasında böylesi birlikteliklerin büyük katkısı olduğu belirten Prof. Dr. Bostancı, fakültenin personel sayısının niceliksel olarak artmaya devam etmesinden dolayı sevinç duyduğunu ve bu artışın nitelikle doğru orantılı olarak gerçekleşmesini arzuladıklarını söyledi.

Prof. Dr. Bostancı, davete icabetlerinden dolayı fakülte personeli ve ailelerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

08.06.2017 – YC