SAÜ Eğitim Fakültesi Öğrencisinden Büyük Başarı

SAÜ Eğitim Fakültesi Öğrencisinden Büyük Başarı
08.05.2015
702
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinden Uğur Can Bastık, Düzce Üniversitesi’nde (DÜ) düzenlenen ‘Hackingfest’ adlı yarışmadan birincilik ile döndü.

DÜ Mühendislik Fakültesi ve Google Developer Group Düzce tarafından organize edilen ve Google sponsorluğunda 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen “Hackingfest Düzce Hackathon” adlı yarışmaya, kurduğu takımla katılan Uğur Can Bastık, uygulama geliştirme alanında diğer takımları geride bırakarak birincilik aldı.

Yarışmada çeşitli üniversitelerin bilgisayar bölümleri öğrencilerinin oluşturduğu takımlar, 24 saat süre içerisinde web tabanlı ve mobil tabanlı uygulamalar geliştirdiler. Yarışma sırasında Google teknolojilerini kullanan katılımcılar, 24 saat sonunda ise uygulamalarını yarıştırdılar. Yarışmada dereceye giren katılımcılara çeşitli ödüller verildi.

Yarışmaya katılan SAÜ öğrencisi Uğur Can Bastık ve takım arkadaşları olan Sabahattin Zaim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi İbrahim Telman, Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı öğrencisi Ahmet Sarıdoğan, geliştirdikleri “teamRed” adlı projeyle birincilik ödülüne layık görüldüler.

08/05/2015 – ST


702 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.