SAÜ Devlet Konservatuvarı’na Ödül

SAÜ Devlet Konservatuvarı’na Ödül
14.05.2013
1.204
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çokseskli Korosu, bu yıl ilki düzenlenen ‘İstanbul Çoksesli Korolar Festivali’nden ödülle döndü.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu, Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği (SANSEV) tarafından 3-5 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen, I. İstanbul Çoksesli Korolar Festivali’nde ‘Başarılı Diksiyon’ ödülüne layık görüldü.

Doç. Dr. Nilgün Sazak yönetiminde ve Arş.Gör. Bekir Kurşunet’in piyano eşliğinde konser veren SAÜ Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu, dinleyicilerin ve Jüri Onur Üyelerinin beğenilerini kazanarak ‘Başarılı Diksiyon’  ödülüne layık görüldü.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu, 2013 yılı Mart ayında Doç. Dr. Nilgün Sazak ve Arş. Gör. Bekir Kurşunet yönetiminde kurulmuş, öğrencilerin ders dışı zamanlarını ayırıp özverili çalışmaları sonucunda bir buçuk ay gibi çok kısa bir sürede ilk festival katılımında başarılı bulunarak ödüllendirilmeye hak kazanmıştır.

14/05/2013 – YC


1.204 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.