SAÜ’ den Araştırma Projesi Atılımı

14.08.2014

Sakarya Üniversitesi akademik personelince hazırlanan 5 projeye TÜBİTAK’tan destek onayı çıktı.

Sakarya Üniversitesi, geçtiğimiz yıl 1 olan TÜBİTAK destekli araştırma projesi sayısını bu yıl 5’e çıkardı. TÜBİTAK “Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı”  kapsamında 2014 yılı 1.döneminde, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyelerince hazırlanan 5 proje, bilimsel olarak destek alma hakkı kazandı. TÜBİTAK tarafından ilk kez bir sosyal bilimler projemiz de desteklenmeye değer bulundu.

TÜBİTAK tarafından desteklenecek projelerin bölümleri ve yürütücüleri ise şunlar:
Prof. Dr. Ahmet Tutar- Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü
Prof. Dr. Mehmet Kandaz- Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü
Prof. Dr. Hüseyin Murat Tütüncü- Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Özcan Erkan Akgün- Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü
Yrd. Doç. Dr. Murat Karabacak- Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü

14/08/2014 – EH