SAÜ Bilardo Takımı Şampiyon Oldu

SAÜ Bilardo Takımı Şampiyon Oldu
20.12.2015
776
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü Bilardo Takımı, Türkiye Bilardo Federasyonunun Samsun’da düzenlemiş olduğu Türkiye 3 Bant Kulüplerarası Yükselme Ligini Şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lige yükseldi.

SAÜ Bilardo Takımı, yaklaşık bir yıl önce Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Erkorkmaz, Sakarya Bilardo İl Temsilcisi Ercan İşcan, SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Çetin Yaman ve Okt. Nesim Yalvarıcı’nın girişimleri ile kuruldu.  Başkanlığını Doç. Dr. Çetin Yaman’ın yürüttüğü Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü Bilardo Takımı Ünal Erkorkmaz, Ercan İşcan, Ahmet Talha İşcan ve Mehmet Yöndem’den oluşan oyuncu kadrosuna, Temmuz ayında Türkiye ve Dünya sıralamasında üst sıralarda yer alan Savaş Bulut, Tolgahan Kiraz, Hakan İncekara ve Murat Çelik gibi oyuncuları da  dahil ederek iddialı takımlar arasında yerini aldı.

Bu yıl ilk kez Yükselme Liginde mücadele eden SAÜ Takımı, 8-12 Aralık 2015 tarihhleri arasında Samsun’da düzenlenen turnuvada birinci olarak

8-12 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirelen Türkiye 3 Bant Kulüplerarası Yükselme Ligi sona erdi. Turnuvada zorlu karşılaşmaları geride bırakan Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü şampiyon olarak birinci lige yükselmeyi başardı.

Gelecek yıl 1. Ligde mücadele edecek olan SAÜ Takımı aynı zamanda Avrupa Şampiyonasına katılmayı hedefliyor.

20/12/2015 – HAY


776 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.