Satranç ve Hareket Alanı Projesi

17.05.2016

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ‘Sapanca İlkokulu Satranç ve Hareket Alanı’ adlı proje düzenledi.

Sapanca İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen programa Sapanca Kaymakam’ı Süleyman Yıldırım, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdür’ü Mehmet Nuri Dede, Sapanca Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Yakup Köseoğlu, Öğr. Gör. Seval Üksel, Sapanca İlkokulu öğrencileri velileri ve öğretmenleri katıldı.

Çocukların eğitim ve öğretiminin öneminden bahseden Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım’ın konuşmasının akabinde ‘Hareket Alanı Projesi’nin açılışı Protokol tarafından yapıldı.

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdür’ü Mehmet Nuri Dede projenin düzenlenip uygulanmasına katkı sağlayan Sapanca Kaymakamına, Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlilerine ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu.