Sapanca MYO’ya Ziyaret

Sapanca MYO’ya Ziyaret
15.10.2015
583
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasını çok beğendiğini dile getiren Prof. Dr. Mustafa İsen, öğrencilerin böyle bir eğitim biriminde öğretim gördüklerinden dolayı çok şanslı olduklarını söyledi. Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Özen’ den Sapanca MYO hakkında bilgi alan Prof. Dr. Mustafa İsen, Sapanca MYO’da görev yapan akademik ve idari personeller ile de görüşme gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Mustafa İsen, Sapanca’da TOKİ tarafından yapılması planlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı iki yüz elli kız ve iki yüz elli erkek yurdunun bir an önce faaliyete geçmesi için elinden gelen tüm desteği vereceği sözlerine ekledi.

Sapanca Belediyesi olarak eğitime alanında verdikleri desteklerin sürekli artarak devam edeceğini vurgulayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, kampüs alanında yeni yapılacak olan öğrenci yemekhane, kafeterya, kütüphane ve mescit inşaatının hızlandırılarak dönemin içerisinde hizmete geçirilmesinin sağlanacağını belirtti.

14.10.2015 – SS


583 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.