Sapanca MYO’da Kutlu Doğum Etkinliği

22.04.2016

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda, Kutlu Doğum Haftası kutlandı.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ile Sapanca İmam Hatip Ortaokulu’nun birlikte düzenlemiş oldukları programla Kutlu Doğum Haftası kutlandı.

18 Nisan Pazartesi Günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin Kutlu Doğum Haftası kapsamında Sapanca İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlemiş oldukları Peygamber Efendimiz’e (s.a.v.) mektup yarışmasında dereceye girmiş olan öğrenciler ödüllendirildi.

Etkinlik Sapanca İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Veda Hutbesi, ilahiler, şiirler ve orotoryalarıyla devam ederken Sapanca Müftüsü Sayın Orhan Örnek’in dualarıyla son buldu.

22.04.2016 – YC