Sapanca MYO öğrencilerine Sakarya Tanıtım Gezisi

20.11.2015

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu  (MYO)öğrencilerine Sakarya’yı tanıtma amacı ile bir gezi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişler Müdürlüğü önderliğinde Sakarya’yı tanıtma amaçlı bir gezi düzenlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu, Çözüm Masası Birimi olarak Sakarya’ya gelen misafir olarak gelen öğrencilerimize Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet gücü ve kalitesini anlattı. Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerini gün boyu misafir ederek Sakarya İli ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, öğrencilere vize haftası öncesi moral kazandırmak ve Sakarya’mızı tanıtmak amaçlı çok faydalı ve güzel bir etkinlik olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu’ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

20.08.2015 – EU