Sapanca MYO 22’nci Kuruluş Yıldönümü

Sapanca MYO 22’nci Kuruluş Yıldönümü
10.02.2017
967
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun 22’nci kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Kampüsü Sosyal Tesisinde 22. kuruluş yıldönümünün kutlanması ve Öğretim Elemanı olarak yeni ataması yapılan akademik personele hoş geldiniz yemeği düzenlendi.

1995 yılında kurulan Sapanca Meslek Yüksekokulu, okul idarecilerinin ve tüm çalışan personelin katılımıyla 22. yıl pastası kesilerek güzel anlar yaşandı. Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, yeni ataması yapılan Öğr. Gör. Tamer Altıntaş, Öğr. Gör. Atilla Yıldırımalp ve Okt. Baycan Ateş’e aramıza hoş geldiniz diyerek, Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun bu günlere gelmesinde emeği geçenlerden aramızda olmayanları rahmet ve şükranla anarak hizmet edenlere teşekkürlerini sundu.

Eğitimde birlik ve beraberliğin önemine ve eğitim kalitesine yaptığı katkıya değinen Prof. Dr. Özen, Sapanca Meslek Yüksekokulu ailesi olarak öğrenci odaklı eğitimin olumlu sonuçlarının alındığını ve bölümlerin tercih edilmesinin memnuniyet verici olduğuna dikkat çekerek kutlama organizasyonunda emeği geçenlere ve katılan tüm Meslek Yüksekokulu ailesine teşekkür etti.

10.02.2017 – YC


967 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.