Sapanca Meslek Yüksekokulu SATSO’da

05.12.2014

Sakarya Üniversitesi’nin ilgili Meslek Yüksek Okullarının Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm akademisyenleri ile Sakarya Ticaret ve  Sanayi  Odasının 16. Meslek komitesi arasında istişare toplantısı gerçekleşti.

İstişare toplantısının çok verimli geçtiğini belirten Sapanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen “3+1 uygulamasının daha verimli hale getirilebilmesi  için  karşılıklı fikirler paylaştık ve  yapılabilecek ortak projeleri görüştük. Öğrencilerimizin sektörde  yeni uygulanan sistemlerden haberdar edilmesi için,  konusunda  uzman kişiler tarafından SATSO’ da seminerler düzenleneceğini, ayrıca Meslek Yüksekokullarımıza bilgisayarlı uygulama  laboratuvarları yapımı sözünü aldık. Sapanca Meslek Yüksekokulumuza yapılması planlanan ikinci bina  için  SATSO aracılığıyla TOBB’a proje götüreceğiz” dedi.

05.12.2014 – MA