Sanayi Semineri

Sanayi Semineri
11.12.2013
1.165
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi tarafından ‘Metalurjiye Giriş’ dersi kapsamında ‘Sanayi Semineri’ düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere SAÜ Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Akıncı, Subor A.Ş. Direktörü Uçak Mühendisi Seyfettin Kılınç, Metalurji ve Malzeme Mühendisi Metin Çelikkan ve öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Seminerde konuşan Subor A.Ş. Direktörü Seyfettin Kılınç, genç mühendis adaylarına iş dünyasında yaşadığı tecrübeleri aktardı. Subor’un ürettiği ürünler hakkında da bilgiler veren Kılınç, Subor’un Sakarya’da 19 bin metrekarelik, Şanlıurfa’da ise 6 bin 500 metrekarelik alana sahip üretim tesislerinin bulunduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük tesisleri arasında olan bu tesislerde cam elyaf takviyeli plastik (CTP) boru üretildiğini anlatan Kılınç, üretilen boruların 10 bin saat teste tabi tutulduğunu söyledi. Subor’ın 3 kıtada 35 ülkede hizmet verdiğini aktaran Kılınç, mühendis adayı öğrencilere de kendilerini sürekli geliştirmeleri ve işi severek yapmaları tavsiyelerinde bulundu.

11-12-2013 / ST


1.165 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.