Sakarya’yı Tanıtanlara Teşekkür

Sakarya’yı Tanıtanlara Teşekkür
06.10.2011
568
A+
A-

Ankara’da 22-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ‘Sakarya Tanıtım Günleri’ne katılan kurum ve kuruluşlara Sakarya Valiliği tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (SESOB) işbirliği ile 22-25 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde ilki gerçekleştirilen ‘Sakarya Tanıtım Günleri’ne katılan kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi verildi.

Sapanca Gölü kıyısında düzenlenen kahvaltılı programda Sakarya Valisi Mustafa Büyük tanıtım günlerine katılan kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi verdi. Toplantıda ayrıca, fuara katılan kurum ve kuruluşlar, organizasyon ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Törende bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, Sakarya’nın tanıtımı için düzenledikleri Tanıtım Günlerinin başarılı geçtiğini belirtti. Sakarya’nın Ankara daki tanıtımı ile ilgili bütün yazılı ve görsel medya ile internet sitelerinde yüzlerce haberin çıktığını ifade eden Vali Büyük ‘‘Bundan sonra, Sakarya’nın tanıtımı için, il dışında katılacağımız fuarlara daha iyi şartlarda ve tecrübeli hazırlanacağız. Sakarya başka illerde tanıtılması gerekiyorsa, bir komisyon oluşturarak, daha planlı bir organizasyonla karar vereceğiz’’ dedi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün ev sahipliğinde düzenlenen törende, Ankara’da Sakarya Tanıtım Günleri’ne katılarak stand açan kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları ve basın kuruluşları ve şirketlere teşekkür belgesi takdim edildi.

 

06/10/2011 – SAÜ BHİM


568 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.